Pridať recept

Špenátový prívarok

ingrediencie

olej
hladká múka
mlieko
mrazený špenát
cesnaku
soľ

postup

Do hrnca si dáme olej a urobíme zápražku s hladkou múkou, prilejeme mlieko, pridáme špenát, cesnak, podľa chuti dosolíme a ešte 5 min. povaríme, Dobrú chuť :) !
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evelina132
17.4.2014 20:28 | |
+18 -12
ja som dnes špenát vylepšila,pažítkou a medvedím cesnakom,bol fantastický,jemný a svieži......nedávam mlieko,lebo robím k špenátu zemiakovú kašu... 8:|
kacen2299
22.4.2014 17:05 | |
+18 -8
Ďakujem za tip (y) namiesto mlieka som dala vodu a necítim rozdiel (y) :!
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
TOP
10 receptov na obľúbené tradičné prívarky: Výborné recepty pre celú rodinu, hotové do pol hodiny!
10 receptov na obľúbené tradičné prívarky: Výborné recepty pre celú rodinu, hotové do pol hodiny!
Uložiť, nestratiť! Zbierka najobľúbenejších receptov na domáce prívarky ako od babičky.