Pridať recept

Bravčové mäso s medom

ingrediencie

600 g
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
sušený cesnak
podľa chuti
rasca
podľa chuti
med
podľa chuti
sójová omáčka
trochu
olej

postup

1.
Krkovičku si pokrájame na hrubšie rezne, ktoré z oboch strán ochutíme podľa potreby a posypeme sušeným cesnakom. Keď je mäso ochutené poukladáme ho do vymastenej zapekacej misy. Každý kúsok mäsa posypeme celou rascou, pokvapkáme medom a dáme piecť do vyhriatej rúry.
 
2.
Počas pečenia mäso opäť potrieme medom. Pred dopečením zalejeme sójovou omáčkou a necháme dopiecť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...