Pridať recept

Syrová bomba v žemli

5
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 ks
žemľa
2 ks
bambino syr
1 ks
kyslá smotana
1 ks
trojuholník syra Niva
2 ks
červená paprika
2 strúčiky
cesnaku
trochu
olej
podľa chuti
vegeta
trochu
tvrdý syr na posypanie

postup

1.
Papriku si nakrájame na drobné kúsky. Do misky vytlačíme syr z črievka, pridáme kyslú smotanu a syr Niva, prelisovaný cesnak, dochutíme vegetou.
 
2.
Pridáme nakrájanú papriku a dobre premiešame. Žemle si vydlabeme a vydlabané kúsky potrieme tiež cesnakom, a pokvapkáme olejom. Žemle naplníme plnkou a prikryjeme odrezaným vrchom zo žemle. Posypeme strúhaným syrom. Dáme na vymastený, alebo špeciálny papier na pečenie a pečieme pri 160°C, cca 15 min.
3.
Posypeme strúhaným syrom. Dáme na vymastený, alebo špeciálny papier na pečenie a pečieme pri 160°C, cca 15 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Domáce bagetky
Domáce bagety na veľkonočné pohostenie krok za krokom: Toto je finta, vďaka ktorej budú zvonka chrumkavé a vo vnútri mäkké ako vatička
Slávnostné šaláty či nátierky chutia najlepšie na domácom pečive, však? Naučte sa spolu s nami piecť...