Aspik z bravčových nožičiek
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
bravčové nožičky
250
g
bravčová hlava
120
g
koreňová zelenina
40
g
cibuľa
2
PL
ocot
podľa chuti
soľ, bobkový list, celé čierne korenie, voda
postup
Umyté nožičky a hlavu dáme variť do vody a pomaly varíme. Neskoršie pridáme celé čierne korenie, bobkový list, soľ, očistenú, pokrájanú zeleninu, celú cibuľu a varíme. Po uvarení scedíme, mäso z hlavy a nožičiek pokrájame, vložíme do vývaru, pridáme ocot, a ešte povaríme. Potom vlejeme do formy aj so zeleninou a necháme stuhnúť. Po stuhnutý pokvapkáme octom, posypeme pokrájanou cibuľou. Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.