Plnená barania hruď
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
barania hruď
3
ks
žemľa
1
ks
vajce
60
g
bravčová masť
20
g
masť
20
g
cibuľa
podľa chuti
soľ, čierne korenie, petržlenová vňať
postup
1.
Z baranej hrudi vyberieme kosť, nožom urobíme vrecko, ktoré naplníme a zašijeme. Posolíme, dáme na pekáč, pridáme masť, cibuľu a upečieme.
2.
PLNKA: Polovicu masti vymiešame so žĺtkom, pridáme namočenú a vytlačenú žemľu, soľ, čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať, sneh z bielkov a zľahka zamiešame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.