Pridať recept

Koláč s klobásou

ingrediencie

CESTO

250 g
múka polohrubá
1 ks
droždie
trochu
mlieko
60 g
maslo
1 ks
vajce
2 PL
kyslá smotana

PLNKA

3 ks
biela cibuľa
2 ks
zlta cibula
olej
100 mg
údený syr
3 ks
vajce
50 g
topený syr
60 g
kyslá smotana
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 ks
údená klobása

postup

1.
Vo vlažnom mlieku rozpustíme droždie a po vykysnutý dáme do misky spolu s mukou a soľou.Pridáme kyslú smotanu,vajce,rozpustené maslo,vypracujme cesto a necháme vykysnúť.
 
2.
Na oleji orestujeme nakrájané cibule,osolíme,okoreníme a necháme vychladnúť.Celé vajcia rozšľaháme,osolíme,okoreníme,pridáme topený syr,kyslú smotanu a nastrúhaný syr.Pridáme k cibuli spolu s kolieskami nakrájanej klobásy a zľahka zmiešame.
3.
Vykysnuté cesto rozvaľkáme a dáme do formy.Naplníme plnkou a zapečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.