FOTORECEPT: Párkový kvietok a hrebeň
12
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
500
g
hladká múka
1
PL
cukor
1
KL
soľ
250
ml
vlažné mlieko
1
ks
vajce
50
g
maslo
1
ks
sušené droždie droetker
Ďalej potrebujeme
1
ks
vajce na potretie
olej
párky
postup
1.
Kvietok ako na hlavnom obrázku alebo takýto tvar.
5.
a stočím. Narežem na 5 alebo 6 časti - nie celkom.
8.
Potriem olejom a vajíčkom.Posypem sezamom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.