Pridať recept

Frankfurtské hovädzie

ingrediencie

400 g
hovädzie stehno
100 g
párky
60 g
masť
60 g
cibuľa
1 dl
kyslá smotana
40 g
hladká múka
podľa chuti
soľ,čierne korenie,červená paprika
trochu
voda

postup

1.
Do mäsa urobíme otvor,do ktorých vložíme párky,osolíme ho,okoreníme a na horúcej masti opečieme.Mäso vyberieme a do výpeku dáme pokrájanú cibuľu,pridáme červenú papriku,opečené mäso,podlejeme a podusíme.
 
2.
Mäkké mäso vyberieme,šťavu zahustíme smotanou a múkou a povaríme.Hotovú omáčku precedíme cez sitko a vložíme do nej pokrájané mäso.Podávame s knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať