Nátierka zo zeleného hrášku
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
zelený hrášok
1
ks
malá cibuľa
1
strúčik
cesnaku
30
ml
biele víno
1
PL
nastrúhaný tvrdý syr
4
ks
čerstvé mätové lístky
extra panenský olivový olej
morská soľ
postup
1.
Cibuľu očistíme, narežeme a osmažíme na olivovom oleji do zlatista. Pridáme pretlačený cesnak a čerstvý alebo mrazený hrášok, posolíme, podlejeme vínom a dusíme 2-3 minúty.
2.
Odstavíme, do zmesi prihodíme lístky mäty a rozmixujeme, vmiešame nastrúhaný syr, olivový olej a podľa chuti pridáme soľ.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.