Pridať recept

Nákyp zo špenátu

ingrediencie

40 g
maslo
40 g
múka
10 g
cibuľa
300 g
špenát
20 g
maslo na formu
3 ks
vajce
2 dl
mlieko
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

Na masti zapeníme postrúhanú cibuľu, primiešame múku, trochu popražíme, rozriedime mliekom a povaríme na kašu. Do vychladnutej zmesi zamiešame žĺtky, soľ, uvarený, posekaný špenát, korenie a sneh z bielkov. Masu dáme do vymastenej nákypovej formy a upečieme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.