Pridať recept

Vaječná omeleta

ingrediencie

40 g
masť
6 ks
vajce
2 PL
mlieko
podľa chuti
soľ

postup

Vajcia rozšľaháme s mliekom a soľou a na vymastenej forme pečieme omelety, ktoré preložíme. Podávame s hranolkami a zeleninou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Omeleta
Všetci ju robíme, ale takmer nikto nepozná túto fintu! Takto pripravíte úžasnú krémovú omeletu, zabudnite na starý spôsob
Milovaná omeleta. Je jednoduchá, rýchla, ale nie vždy krémová. Prečo? Skúste to urobiť inak!
Sladká omeleta s ovocím
Sladké omelety namiesto sendvičov na raňajky - päť jednoduchých receptov
Omeleta tak, ako ju ešte nepoznáte. Vyskúšajte ju dnes v sladkom prevedení.