FOTORECEPT: Francúzke zemiaky s kapustou
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
kyslá kapusta
20
ks
uvarené zemiaky v šupke
1
ks
klobása
1
ks
cibuľa
trochu
slanina
1
ks
vajce
trochu
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
trochu
mletá červená paprika
postup
1.
zemiaky si uvaríme v šupke a potom ich ošúpeme.
2.
Zemiaky si pretlačíme, polovicu poukladáme na plech, pridáme pokrájanú klobásu, slaninu a cibuľu. Na vrch poukladáme ostatok zemiakov.
3.
Zemiaky okoreníme, osolíme a pridáme papriku.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
exotka402
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.