Pridať recept

Tofu s arašidmi

ingrediencie

2 kocky
tofu
1 ks
cibuľa
1 ČL
zázvor
2 ČL
solčanka
1 ČL
drvená rasca
1 strúčik
cesnaku
3 PL
olej
1 PL
sójová omáčka
1/2 ČL
soľ
1/2 šálka
zelená fazuľa
2 PL
paradajkový pretlak
1/2 PL
polohrubá múka
5 šálok
studená voda
1 šálka
arašidy

postup

1.
Tofu opláchneme pod vodou a pokrájame na úhľadné menšie podlhovasté kúsky. Pridáme pokrájanú cibuľu, zázvor, solčanku, rascu, cesnak, olej, sójovú omáčku a zľahka zamiešame.
 
2.
Zelenú fazuľu zalejeme 1 šálkou vody, pridáme soľ, a dusíme až kým sa voda vyparí. Pridáme paradajkový pretlak, krátko popražíme a pridáme ochutené tofu, zamiešame, zasypeme múkou a zalejeme 4 šálkami vody. Varíme 5 minút a podávame s ryžou a arašidmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.