Pridať recept

Nepečená tvarohová torta

12
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

10 dkg
maslo
12 dkg
práškový cukor
1 ks
vanilkový cukor
2 ks
vaječný žĺtok
500 dkg
jemný tvaroh
1 ks
vanilkový puding Dr Oetker
2 balíčky
okrúhle piškóty
1 ks
marhuľový kompót
2 PL
želatína Dr Oetker
1 balíček
podlhovasté piškóty

postup

1.
Z 250 ml mlieka a balíčka pudingu uvaríme hustý puding, ktorý necháme úplne vychladnúť. Postupne k nemu primiešame maslo, práškový a vanilkový cukor, tvaroh, žĺtky a želatínu pripravenú podľa návodu. Celú hmotu vyšľaháme.
 
2.
Piškóty navlhčíme v šťave z kompótu a poukladáme na dno tortovej formy vystlanej fóliou. Na piškóty dáme časť tvarohového krému, na to marhule a vrstvíme takto po okraj formy. Hotovú tortu dáme na noc vychladiť do chladničky. Pre krajší vzhľad môžeme po rozopnutí formy zboku obložiť dlhými piškótami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať