Pridať recept

Dusená červená kapusta

ingrediencie

750 g
červená kapusta
40 g
masť
20 g
cibuľa
10 g
cukor
podľa chuti
soľ, čierne korenie mleté, ocot, voda

postup

Kapustu pokrájame na rezance a dáme na postrúhanú cibuľu, zapenenú na masti. Podlejeme vriacou vodou, posolíme, okoreníme, osladíme a dusíme. Počas dusenia podlievame vriacou vodou. Nakoniec pridáme ocot podľa chuti.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
samsungac22
16.7.2019 22:34 | |
+9 -8
Mohla by byt cervena kapusta aj na slano
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.