Roláda z bravčového mäsa
4
porcie
80
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové mäso
4
ks
vajce
4
ks
kyslá uhorka
2
PL
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
4
PL
horčica
vývar
postup
1.
Bravčové mäso si nakrájame na plátky a poriadne vyklepeme. Z oboch strán ho osolíme a okoreníme. Každý plátok potrieme jemnou vrstvou horčice.
2.
Do stredu si naukladáme vajíčka uvarené na tvrdo a kyslé uhorky. Roládu zavinieme a previažeme niťou. Obalíme v hladkej múke a sprudka opečieme na rozpálenom oleji zo všetkých strán.
3.
Potom rolády podlejeme vývarom a necháme dusiť aspoň 30 minút. Podávame s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.