Šalát z kyslej ryby s majonézou
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
žĺtok
80
g
olej
1
KL
horčica
30
g
cibuľa
1
dl
kyslá smotana
250
g
kyslé ryby
podľa chuti
soľ, práškový cukor, ocot
postup
Žĺtok miešame so soľou a horčicou a za stáleho miešania prikvapkávame olej. Majonézovú zmes rozmiešame so smotanou a pridáme cibuľu pokrájanú na drobno a pokrájané kyslé, vykostené ryby. Podľa potreby šalát dosolíme, prisladíme práškový cukrom a okyslíme octom, všetko premiešame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.