Pridať recept

Cuketa zapečená s tvarohom

ingrediencie

1 ks
cuketa
50 g
cibuľa
1 KL
olej
100 g
rajčina
1 strúčik
cesnaku
100 g
tvaroh
1 dl
biely jogurt
1 KL
vegeta
trochu
soľ
podľa chuti
oregano

postup

1.
Ošúpanú cuketu umyjeme a aj s dužinou pokrájame na dve polovice po dĺžke.
 
2.
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme cuketu, prelisovaný cesnak a krátko podusíme.
3.
Polomäkkú zeleninu dáme do zapekacej misy, navrch poukladáme na mesiačiky pokrájané rajčiny.
4.
Tvaroh rozmiešame s jogurtom, vegetou, soľou a korením. Touto zmesou cuketu zalejeme a dáme zapiecť do rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Cuketová baba na plechu
Stačí nastrúhať a dať piecť! Ak máte doma cuketu, vajce a syr, urobte túto perfektnú cuketovú babu, chutnejšia ako mäso a takmer bez práce!
Cuketová sezóna je v plnom prúde a inšpirácií nie je nikdy dosť! Dnes si prácu uľahčíme a podávať budeme...