Sekaná
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
mleté hovädzie mäso
150
g
zeler
2
ks
mrkva
3
ks
krajec chleba
2
ks
vajce
2
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
trochu
petržlenová vňať
trochu
mleté čierne korenie
trochu
mletý muškátový oriešok
4
ks
uvarené vajce natvrdo
postup
1.
Mleté mäso, pomletý zeler, postrúhané mrkvy a cibule zmiešame s ostatnými surovinami okrem vajec uvarených na tvrdo. Chlieb však najskôr namočíme do vody a dobre vyžmýkame. Premiešame a dochutíme soľou.
2.
Formu na srnčí chrbát vymastíme a naplníme ju pripravenou mäsovou zmesou, ale len dopoly. Na ňu poukladáme olúpané vajcia, prikryjeme ich zvyškom mäsovej masy a dáme piecť do vyhriatej rúry.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.