Pikantná papriková nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
2,5
kg
červená paprika
7
ks
feferónka
3
PL
cukor
1
ks
deko
2
dl
olej
1
dl
ocot
1/2
ks
petosa
postup
1.
Zomelieme umyté papriky a feferónky, pridáme ocot, olej, deko, cukor a za stáleho miešania varíme hodinu. Pred dovarením pridáme Petosu. Naplníme do pohárov, uzavrieme viečkami a uchováme na tmavom, chladnom mieste.
2.
Pikantná papriková nátierka je pochúťkou na chlebíčkoch potretých maslom. Na zlepšenie chuti sa pridáva aj do mäsových štiav a omáčok.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.