Teľací paprikáš
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
teľacie mäso
20
g
hladká múka
40
g
masť
50
g
cibuľa
1
KL
mletá červená paprika
1/4
liter
kyslá smotana
podľa chuti
soľ
postup
1.
Vcelku umyjeme mäso a potom pokrájame na kocky. Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu v tlakovom hrnci, pridáme mletú červenú papriku, pokrájané mäso, osolíme a udusíme vo vlastnej šťave.
2.
Po odparení šťavy podlejeme horúcou vodou a hrniec uzavrieme. Dusíme približne štvrť hodinu. Po čiastočnom ochladnutí hrniec otvoríme. V kyslej smotane vyšľaháme múku, nalejeme na mäso a za stáleho miešania necháme prevariť. Servírujeme s haluškami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.