Pridať recept

Bravčové rezne na víne

ingrediencie

400 g
bravčové rezne
150 g
miešaná zelenina
150 g
zelený hrášok
40 g
masť
1 dl
biele víno
50 g
cibuľa
trochu
hladká múka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
mletá rasca
trochu
citrónová šťava
trochu
cukor

postup

1.
Umyjeme vcelku mäso, osušíme, pokrájame na rezne a naklepeme. Potom ich osolíme a obalíme v múke. V tlakovom hrnci rozpálime masť a na nej prudko opečieme pripravené rezne, ktoré vyberieme.
 
2.
Do výpeku dáme očistenú, nadrobno pokrájanú cibuľu, očistenú na kolieska pokrájanú zeleninu, hrášok, víno, mleté čierne korenie, rascu a opečené rezne. Podlejeme vriacou vodou, uzavrieme a 20 až 25 minút dusíme.
3.
Po čiastkovom vychladnutí otvoríme hrniec a dochutíme citrónovou šťavou a cukrom. Servírujeme napríklad s dusenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!