Pridať recept

Bravčové rezne s hubami

ingrediencie

500 g
bravčové mäso zo stehna
150 g
čerstvé huby
40 g
cibuľa
40 g
olej
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
drvená rasca

postup

1.
Z mäsa urobíme 4 rezne, ktoré naklepeme, osolíme a z oboch strán opečieme na horúcom oleji. Potom na zvyšnom oleji speníme posekanú cibuľu a pridáme pokrájané huby. Posolíme, pridáme troška mletého korenia, mletú rascu a dusíme.
 
2.
Opečené rezne pokladieme na 4 obdĺžniky alobalu, na rezne dáme udusené huby, obdĺžniky alobalu s mäsom a hubami dobre zabalíme a uložíme na plech.
3.
Pečieme 25 až 30 minút v dobre vyhriatej rúre. Servírujeme s opekanými zemiakmi prípadne s dusenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!