Bravčové rezne s hubami
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso zo stehna
150
g
čerstvé huby
40
g
cibuľa
40
g
olej
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
drvená rasca
postup
1.
Z mäsa urobíme 4 rezne, ktoré naklepeme, osolíme a z oboch strán opečieme na horúcom oleji. Potom na zvyšnom oleji speníme posekanú cibuľu a pridáme pokrájané huby. Posolíme, pridáme troška mletého korenia, mletú rascu a dusíme.
2.
Opečené rezne pokladieme na 4 obdĺžniky alobalu, na rezne dáme udusené huby, obdĺžniky alobalu s mäsom a hubami dobre zabalíme a uložíme na plech.
3.
Pečieme 25 až 30 minút v dobre vyhriatej rúre. Servírujeme s opekanými zemiakmi prípadne s dusenou ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.