Pridať recept

Mäsové guľky v kyslej kapuste

ingrediencie

1000 g
kyslá kapusta
500 g
mleté mäso
200 g
ryža
1 ks
vajce
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ

postup

1.
Ryžu si uvaríme. Mäso, ryžu a vajce spolu vymiešame a rukami vytvarujeme guľky.
 
2.
Do hrnca si dáme kyslú kapustu, na drobno nakrájanú cibuľu, podlejeme asi 250 ml vody a varíme. Keď kapusta začne vrieť, pridáme mäsové guľky a varíme spolu asi 40 minút.
3.
Podávame s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Mäsové guľky
Na večeru: Zemiaky zapekané s mäsovými guľkami, smotanou a syrom
Keď máte chuť na poctivé mäsové guľky, skúste k nim miesto paradajkovej omáčky a cestovým pripraviť...
Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou a cestovinami z jednej panvice
Mäsové guľky, omáčka aj špagety z jednej panvice: Rýchle a vďačné jedlo, ktoré ušetrí čas i umývanie riadu (recept)
Kto by nezbožňoval mäsové guľky s paradajkovou omáčkou a cestovinami? V tomto recepte vám ukážeme, ako túto...
Hovädzia polievka s mäsovými guľkami
Sýta, hovädzia polievka s mäsovými guľkami: Horúci obed či večera
Výborná polievka z vývaru a mäsových guličiek obohatená o paradajky a lahôdkovú kukuricu.
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.