Plnený kurací rezeň
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kurací rezeň
trochu
soľ
podľa chuti
korenie
100
g
šunka
4
ks
plátkový syr
1
ks
pór
3
PL
hladká múka
2
ks
vajce
trochu
mlieko
trochu
strúhanka
podľa chuti
olej na vyprážanie
postup
1.
Mäso ľahko naklepeme, osolíme, okoreníme, rozložíme naň tenké kolieska salámy, pridáme plátok syra a nadrobno pokrájaný pór, rezne v polovici prehneme, spojíme ich špáradlom, obalíme v múke, namočíme do rozšľahaných vajec s mliekom a obalíme v strúhanke.
2.
Na panvici rozohrejeme olej a rezne pomaly po oboch stranách vyprážame. Podávame so zemiakovou kašou alebo hranolkami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.