Pridať recept

Mleté bravčové mäso so špagetami

ingrediencie

400 g
bravčové mäso
250 g
špagety
1 ks
cibuľa
3 PL
olej
6 ks
rajčiak
1 KL
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ
3 dl
hovädzí vývar
strúhaný parmezán

postup

1.
Zomelieme mäso poprípade jemne posekáme a chvíľu podusíme na oleji spolu s nadrobno nakrájanou cibuľou. Pridáme pokrájané olúpané rajčiaky a dusíme až kým zmes nezíska tmavočervenú farbu. Následne pridáme mletú papriku, okoreníme, osolíme, podlejeme vývarom alebo len horúcou vodou, premiešame a povaríme.
 
2.
Špagety uvaríme osobitne v osolenej vode, scedíme a necháme odkvapkať. Na špagety uložíme mäso a posypeme parmezánom alebo iným tvrdým syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Mleté mäso
Mleté mäso zosivelo - dá sa ešte jesť? Ak sa to stalo aj vám, toto by ste mali vedieť
Mleté mäso má v závislosti od druhu zvyčajne svetloružovú alebo červenú farbu. Niekedy však môže byť...