Pridať recept

Hydinová fašírka

ingrediencie

600 g
hydinové mäso
2 ks
žemľa
150 ml
mlieko
2 ks
vajce
30 g
cibuľa
40 g
olej
podľa chuti
mleté čierne korene
trochu
horčica
podľa chuti
soľ
podľa chuti
majorán
30 g
strúhanka

postup

1.
Hydinové mäso pomelieme v mäsovom mlynčeku. Žemle namočíme do mlieka, vytlačíme a tiež zomelieme.
 
2.
Pridáme vajcia a cibuľu, ktorú sme spenili na troche oleja.
3.
Všetko okoreníme, pridáme horčicu, soľ, majorán, dobre zamiešame a formujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vyprážame v rozpálenom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať