Hubový guláš
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
cibuľa
5
PL
olej
500
g
čerstvé huby
2
ks
mrkva
1
ks
feferónka
trochu
čierne korenie
podľa chuti
rasca
trochu
mletá červená paprika
500
g
zemiaky
podľa chuti
soľ
2
PL
gulášová zmes
podľa chuti
voda
postup
1.
Cibuľu speníme na oleji, pridáme pokrájané hríby, na rezance pokrájanú mrkvu, feferónku, mletú červenú papriku, čierne korenie, rascu a soľ.
2.
Všetko osmažíme, podlejeme vodou, pridáme na kocky nakrájané zemiaky a dusíme do mäkka.
3.
Keď sú hríby udusené, v 1 dl studenej vody rozmiešame gulášovú zmes, nalejeme do gulášu a trochu povaríme. Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.