Morské filé na grécky spôsob
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
rybie filé
80
g
tuk
40
g
cibuľa
80
g
zelené paradajky
80
g
paradajkový pretlak
5
g
kečup
10
g
cukor
1/2
dl
červené víno
podľa chuti
soľ
postup
1.
Filé pokrájame na porcie, osolíme a z oboch strán na rozohriatom tuku opečieme dozlata.
2.
Na tuku po opekaní dusíme cibuľu a zelené paradajky pokrájané na kúsky, paradajkový pretlak, kečup, soľ, cukor a červené víno asi 15-20 min.
3.
Potom k prísadám vložíme opečené filé a krátko podusíme. Po vychladnutí podávame ako studený pokrm.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.