Pridať recept

Morské filé na grécky spôsob

ingrediencie

600 g
rybie filé
80 g
tuk
40 g
cibuľa
80 g
zelené paradajky
80 g
paradajkový pretlak
5 g
kečup
10 g
cukor
1/2 dl
červené víno
podľa chuti
soľ

postup

1.
Filé pokrájame na porcie, osolíme a z oboch strán na rozohriatom tuku opečieme dozlata.
 
2.
Na tuku po opekaní dusíme cibuľu a zelené paradajky pokrájané na kúsky, paradajkový pretlak, kečup, soľ, cukor a červené víno asi 15-20 min.
3.
Potom k prísadám vložíme opečené filé a krátko podusíme. Po vychladnutí podávame ako studený pokrm.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať