Pridať recept

Vyprážaný syrový špíz

ingrediencie

4 ks
rožok
600 g
tvrdý syr
100 g
šunka
trochu
olej na vyprážanie

Obaľovanie

2 ks
vajce
trochu
mlieko
trochu
hladká múka
trochu
strúhanka
trochu
soľ

postup

1.
Čerstvé pečivo nakrájame na približne 2 cm hrubé kolieska. Eidam tehlu narežeme na kocky približne 3x3 cm. Plátky šunky nakrájame ľubovoľne.
 
2.
Na pripravené špajdle napichujeme tieto suroviny striedavo.
3.
Keď máme špízy hotové pripravíme si suroviny na obaľovanie. V trojobale špízy obalíme dvakrát, to preto, aby nám pri vyprážaní nevytekal syr.
4.
Na vyprážanie použijeme viac oleja tak, aby nám špízy v oleji plávali. Olej rozpálime a špízy vyprážame do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať