Pridať recept

Podebradské vtáčiky

ingrediencie

300 g
predné hovädzie mäso
300 g
teľacie orezky
400 g
bravčové orezky
150 g
maslo
1 ks
vajce
30 g
soľ
1 g
mleté čierne korenie
100 g
strúhanka
100 ml
mlieko
400 g
cibuľa
100 g
olej

postup

1.
Masä zomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme korenie, soľ, 1/4 cibule jemne pokrájanej a podusenej na masle, vajce so strúhankou namočenou v mlieku.
 
2.
Dobre premiešame a tvoríme rolky, ktoré pečieme v pekáči na masle.
3.
Zvyšnú cibuľu nakrájame na rezančeky a smažíme na oleji do zlatista. Vtáčiky podávame polejeme vypečenou šťavou a posypeme smaženou cibuľou. Môžme ozdobiť polkami opečených cherry paradajok.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať