Podebradské vtáčiky
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
predné hovädzie mäso
300
g
teľacie orezky
400
g
bravčové orezky
150
g
maslo
1
ks
vajce
30
g
soľ
1
g
mleté čierne korenie
100
g
strúhanka
100
ml
mlieko
400
g
cibuľa
100
g
olej
postup
1.
Masä zomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme korenie, soľ, 1/4 cibule jemne pokrájanej a podusenej na masle, vajce so strúhankou namočenou v mlieku.
2.
Dobre premiešame a tvoríme rolky, ktoré pečieme v pekáči na masle.
3.
Zvyšnú cibuľu nakrájame na rezančeky a smažíme na oleji do zlatista. Vtáčiky podávame polejeme vypečenou šťavou a posypeme smaženou cibuľou. Môžme ozdobiť polkami opečených cherry paradajok.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.