Pridať recept

Reďkovková nátierka

4
porcie
105
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 zväzok
reďkovka červená
1 ks
syr Lunex
3 PL
maslo
3 PL
majonéza light
1 štipka
soľ,korenie čierne mleté a chili
1 ks
jarná cibuľka
2 PL
syr tvrdý strúhaný

postup

1.
Reďkovky nastrúhame na strúhadle, pridáme tavený syr, maslo, majonézu, na malé kocôčky nakrájanú cibuľku, osolíme,okoreníme, pridáme štipku chilli korenia.
Reďkovková nátierka
Reďkovková nátierka
Zdroj: dorisa
 
2.
Všetko zmiešame, dáme zachladiť.
Reďkovková nátierka
Reďkovková nátierka
Zdroj: dorisa
3.
Natierame na chlebík, pečivo. Ja som robila jednohubky
Reďkovková nátierka
Reďkovková nátierka
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Už žiadne zvädnuté reďkovky: Naložte ich do pohárov
Reďkovky v slanom alebo sladko-kyslom náleve vás celkom určite prekvapia svojou delikátnosťou.
Reďkovky
Ako skladovať reďkovky?
Reďkovka je neustále smädná a rýchlo vysychá. Ako čo najdlhšie udržať skvelú chuť a čo najviac živín...
Reďkovkový manuál – všetko, čo by ste mali vedieť o tejto zelenine
Reďkovkový manuál: Všetko, čo by ste mali vedieť o chrumkavých reďkovkách
S príchodom jari už začínajú rozkvitať aj naše záhradky, ktoré nám prinášajú prvé čerstvé domáce...
Týmto rastlinám sa darí aj na jeseň: Sadenie ešte nekončí
Týmto rastlinám sa darí aj na jeseň: Sadenie ešte nekončí!
Niektoré odrody zeleniny a šalátu ešte len teraz čakajú na svoje zasadenie. Týmto rastlinám sa darí aj...
Smotanová polievka s reďkovkou
Reďkovka
Reďkovky pochádzajú z oblasti Blízkeho Východu. Niektoré zdroje však tvrdia, že majú pôvod v Japonsku. Na...