Pridať recept

Feferónová pasta

ingrediencie

450 ml
kečup
1 kg
feferónka
1 ks
cesnaku
1 KL
soľ
4 PL
ocot

postup

1.
Od stopiek očistíme feferónky a potom dobre umyjeme. Semienka môžeme vykrojiť, ale kto chce ostrejšie môžme aj ponechať a feferónky dáme do hrnca, podlejeme 300 ml vody a dusíme do zmäknutia.
 
2.
Potom ich dobre tyčovým mixérom rozmixujeme, pridáme kečup, soľ, pretlačený cesnak a ocot. Varíme za stáleho miešania, teda až kým nevznikne hustá pasta. Do malých pohárov naplníme pastou a sterilizujeme približne 10 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Výborný grécky šalát, VIDEORECEPT
Výborný grécky šalát - jednoduchý recept na grilovačku, hotový ihneď (VIDEORECEPT)
Pripravte si skvelý grécky šalát, ktorý navodí tú pravú atmosféru.