Studený piškótik
5
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
balíčky
dlhé piškóty
1
balíček
šľahačka DrOetker
150
ml
vychladené mlieko
1
téglik
smotanová nátierka, alebo mascarpone
1
šálka
šťava z kompótu podľa chuti jahody, marhule, maliny
trochu
dekor DrOetker čokoládová ryža
1
balíček
vanilínový cukor DrOetker
postup
1.
Podľa návodu pripravíme šľahačku Dr.Oetker, pomaly primiešame smotanovú nátierku a vanilínový cukor. Vyšľaháme spolu do tuha.
2.
Do nádoby naukladáme piškóty, ktoré polejeme šťavou z kompótu a natrieme celú vrstvu piškót pripravenou šľahačkovou zmesou.
3.
Znova dáme vrstvu piškót, polejeme a natrieme vrstvou šľahačky. Povrch posypeme kakaom a ozdobíme čokoládovou ryžou decor Dr.Oetker.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.