Pridať recept

Plzeňské medailónky

ingrediencie

250 g
bravčová masť
1 kg
cibuľa
500 g
paradajka
100 g
strúhaný tvrdý syr

Medailónky

500 g
hoväzdie mleté mäso
500 g
mleté bravčové mäso
80 g
žemľa
2 ks
vajce
50 g
cibuľa
1 g
mleté čierne korenie
10 g
cesnaku
30 hrstí
soľ

postup

1.
Zo surovín na medailónky sa vymieša cesto z ktorého formujeme 20 medailónkov, ktoré pruko opečieme na masti.
 
2.
Na zbytku masti vložíme nadrobno nakrájanú cibuľu, osmažíme do červena.
3.
Hotové medailónky polejeme šťavou, každžý medailónik ozdobíme plátkom rajčiny a nastrúhaným syrom. Dáme krátko zapiecť do rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať