Pstruh po tatransky
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
2000
g
pstruh
300
g
údená slanina
200
g
cibuľa
30
g
mletá paprika
50
g
hladká múka
200
g
šampiňóny
500
g
rajčina
30
g
soľ
postup
1.
Očisteného vypitvaného pstruha osolíme, obalíme v paprikovej múke a pečieme v roškvarenej slanine.
2.
Do zvyšku tuku dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, šampiňóny a dusíme.
3.
Pstruha podávame s udusenými šampiňónami, na povrchu ho dekorujeme pokrájanými opečenými rajčinami. Ako prílohu podávame malé zemiaky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.