Mäsová zmes s plackami
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
mleté mäso
500
g
cuketa
200
g
kotleta
200
g
hladká múka
1
ks
cibuľa
2
ks
rajčina
2
ks
vajce
5
strúčikov
cesnaku
trochu
olej
trochu
grilovacie korenie
majoránka
korenie
soľ
postup
1.
Cibuľu nakrájame nadrobno opražíme ju na oleji do zlata, potom pridáme na rezančeky nakrájanú kotletu a opečieme ju domäkka. Zamiešame mleté mäso, okoreníme a na záver pridáme sparené a olúpané rajčiny. Krátko povaríme.
2.
Nastrúhame cuketu najemno, pridáme vajce, múku, majoránku, soľ, korenie a cesnak. Do rozpáleného oleja vkladáme polievkovou lyžicou malé kôpky, ktoré usmažíme do zlata.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.