Huspenina
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
bravčové nožičky
1
ks
bravčový chvost
1/2
kg
bravčové mäso
4
ks
bravčové kožky
2
ks
cibuľa
10
strúčikov
cesnaku
trochu
čierne mleté korenie
podľa chuti
soľ
postup
1.
Do hrnca dáme bravčové nožičky, chvost, kožky a zvyšné mäso. Pridáme ostatné prísady a zalejeme vodu aby bolo mäso ponorené. Všetko spolu varíme, kým sa mäso neoddeľuje od kosti.
2.
Mäso pokrájame na menšie časti a vývar precedíme. Pokrájané mäso poukladáme do hlbšej misy, zalejeme bravčovým vývarom a dáme stuhnúť na chladné miesto.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.