Pridať recept

Tatranské kotlety

ingrediencie

400 g
bravčová krkovička
100 g
tvrdý syr
4
anglická slanina
4
šunka
1,5 dl
smotana
sterilizované lečo
mleté čierne korenie
soľ

postup

1.
Krkovičku nakrájame na 4 kotlety, potom ich trošku naklepeme a narežeme okraje, osolíme a okoreníme. Na každú kotletu dáme plátok anglickej slaniny, plátok šunky prípadne šunkovej salámy a lyžicu leča.
 
2.
Pripravené kotlety rozložíme na plech, posypeme postrúhaným syrom, zalejeme smotanou a pečieme v dobre vyhriatej rúre. Servírujeme so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grilovaná krkovička v pivovej marináde
Dokonalá marináda z tmavého piva (nielen) na krkovičku
Šťavnaté steaky z krkovičky, marinované v čiernom pive s cesnakom a tymianom.
Krkovička na nedeľu 5x inak
Nedeľná krkovička na 5 spôsobov
Rozmýšľate, čo urobiť s pekným rezom krkovičky?
Vepřo knedlo zelo
Ako pripraviť tradičné Vepřo-knedlo-zelo
Česká klasika, ktorú milujeme aj my na Slovensku.
TOP
Nedeľný obed, po ktorom sa bude celá rodina zalizovať! Najlepšie recepty na bravčové KOTLETY, vďaka tajnej
Nedeľný obed, po ktorom sa bude celá rodina zalizovať! Najlepšie recepty na bravčové KOTLETY, vďaka tajnej prísade sú ihneď mäkké
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás bohatú ponuku receptov na chutné bravčové kotlety, ktoré...
Pečená krkovička na víne
Šťavnatá porcia pre labužníkov: Bravčová krkovička na víne
Výborný recept na bravčovú krkovičku na víne.