Tatranské kotlety
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčová krkovička
100
g
tvrdý syr
4
anglická slanina
4
šunka
1,5
dl
smotana
sterilizované lečo
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Krkovičku nakrájame na 4 kotlety, potom ich trošku naklepeme a narežeme okraje, osolíme a okoreníme. Na každú kotletu dáme plátok anglickej slaniny, plátok šunky prípadne šunkovej salámy a lyžicu leča.
2.
Pripravené kotlety rozložíme na plech, posypeme postrúhaným syrom, zalejeme smotanou a pečieme v dobre vyhriatej rúre. Servírujeme so zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.