Bieloruský boršč
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
údená šunka
400
g
hovädzie mäso
300
g
červená repa
600
g
zemiaky
250
g
mrkva
100
g
petržlen
100
g
cibuľa
20
g
rajčiakový pretlak
200
g
masť
30
g
cukor
podľa chuti
ocot
1
dl
smotana
podľa chuti
soľ
postup
1.
Hovädzie mäso a šunku varíme.
2.
Zeleninu, cibuľu a pretlak varíme spolu s pokrájaným uvareným mäsom.
3.
Do vývaru z mäsa vložíme zemiaky a varíme. Zhustíme zápražkou. Povríme asi 10-15 min. Dochutíme cukrom, octom a soľou.
4.
Do uvareného boršču vkladáme kúsky uvareného mäsa a červenú repu pokrájanú na rezance. Na vrch môžeme ešte pridať smotanu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.