Studený boršč
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
červená repa
200
g
zemiaky
150
g
uhorka
70
g
cibuľová vňať
2
ks
uvarené vajce natvrdo
20
g
cukor
podľa chuti
ocot
podľa chuti
soľ
podľa chuti
nasekaný kôpor
postup
1.
Červenú repu očistíme, nakrájame na kocky, zalejeme vodou, pridáme lyžicu octu a varíme 20-30 min. Hotový odvar z červenej repy precedíme a necháme vychladnúť.
2.
Červenú repu dáme do hrnca, pridáme varené zemiaky a uhorky nakrájané na kocky, pokrájané vajcia a nadrobno krájanú cibuľovú vňať. Všetko zalejeme odvarom z červenj repy a zamiešame.
3.
Pred podávaním pridáme soľ, cukor, kôpor.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.