Vývar z baranieho mäsa
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
baranie mäso
150
g
cibuľa
50
g
hladká múka
50
g
maslo
5
cl
ocot
podľa chuti
šafrán
podľa chuti
soľ
postup
1.
Baranie mäso umyjeme v studenej vode, nakrájeme na menšie kúsky, dáme do hrnca a postavíme na oheň. Počas varenia zbierame penu, ktorá sa tvorí na povrchu. Uvarené baranie mäso vyberieme z hrnca a vývar precedíme.
2.
Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masle, zaprášime múkou a opražíme.
3.
Potom dáme do precedeného vývaru uvarené baranie mäso, spenenú cibuľu, pridáme šafrán, soľ a uvedieme všetko do varu.
4.
Zvlášť praveríme ocot, vlejeme do polievky, ktorú znova privedieme do varu, potom hrniec odstavíme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.