Rybacia soljanka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
treska
500
g
cibuľa
500
g
kyslá uhorka
200
g
rajčiakový pretlak
100
g
maslo
200
g
olivy
trochu
citrón
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
bobkový list
200
g
kapary
postup
1.
Najprv pripravíme číry vývar z rýb, do ktorého pridáme na rezančeky krájanú cibuľu, prepasírovanú s rajčinovým pretlakom, na kúsky pokrájané uhorky a 2-3 kúsky surovej tresky a všetko varíme 13 až 15 min.
2.
Potom pridáme soľ, korenie, bobkový list, kapary a necháme povariť 1 až 3 min. Olivy pridáme bez kôstok.
3.
Pri servírovaní soljanky kladieme na povrch koliesko citróna.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.