Pridať recept

Rybacia soljanka

ingrediencie

1500 g
treska
500 g
cibuľa
500 g
kyslá uhorka
200 g
rajčiakový pretlak
100 g
maslo
200 g
olivy
trochu
citrón
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
bobkový list
200 g
kapary

postup

1.
Najprv pripravíme číry vývar z rýb, do ktorého pridáme na rezančeky krájanú cibuľu, prepasírovanú s rajčinovým pretlakom, na kúsky pokrájané uhorky a 2-3 kúsky surovej tresky a všetko varíme 13 až 15 min.
 
2.
Potom pridáme soľ, korenie, bobkový list, kapary a necháme povariť 1 až 3 min. Olivy pridáme bez kôstok.
3.
Pri servírovaní soljanky kladieme na povrch koliesko citróna.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať