Bravčová polievka
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso
3
litre
voda
50
g
cibuľa
400
g
mrkva
1000
g
hlávková kapusta
100
g
petržlen
30
g
cesnaku
100
g
tuk
trochu
bobkový list
150
g
rajčiakový pretlak
podľa chuti
korenie
podľa chuti
soľ
postup
1.
Mäso dáme variť do osolenej vody. Keď je mäkké, vyberieme ho a do vývaru dáme vopred opraženú, na kolieska pokrájanú cibuľu, mrkvu, hlávkovú kapustu a petržlen.
2.
Potom pridáme na drobno posekaný cesnak, celé korenie, bobkový list a všetko uvaríme do mäkka.
3.
Uvarené mäso pokrájame na menšie kúsky, vložíme do vývaru so zeleninou, pridáme rajčinový pretlak a zamiešame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.