Pridať recept

Teľací paprikáš

ingrediencie

400 g
teľacie mäso
1 PL
maslo
2 PL
hladká múka
3 PL
olej
3 ks
cibuľa
2 dl
kyslá smotana
mletá červená sladká paprika
voda
soľ

postup

1.
Cibuľu pokrájame nadrobno a potom ju speníme na tuku, pridáme na kocky pokrájané mäso, mletú papriku, osolíme a dusíme prikryté vo vlastnej šťave. Občas premiešame. Neskôr podlejeme horúcou vodou a udusíme domäkka.
 
2.
Ako náhle je mäso mäkké, tak prilejeme kyslú smotanu, v ktorej sme vymiešali múku a chvíľku povaríme. Do hotového paprikášu pridáme surové maslo. Servírujeme s cestovinou alebo haluškami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať