Pridať recept

Hríby s vajcom

ingrediencie

250 g
hríby
4 ks
vajce
2 ks
cibuľa
2 PL
olej
mleté čierne korenie
mletá rasca
pažitka
voda
soľ

postup

1.
Hríby očistíme a pokrájame a potom dusíme na tuku, v ktorom sme spenili nadrobno pokrájanú cibuľu. Osolíme, okoreníme a počas dusenia trošku podlievame vodou. Prikryjeme pokrievkou.
 
2.
Ako náhle sú hríby mäkké a bez šťavy, pridáme vyšľahané vajcia a miešame, kým sa zrazia. Pred servírovaním posypeme nadrobno pokrájanou pažítkou. Servírujeme s pečivom alebo s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.