Marinované huby s chilli
23
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
vetvičiek
šampiňóny
2
hrnčeky
olivový olej
2
PL
citrónová šťava
1
strúčik
cesnaku
1
ks
chilli paprika
1
PL
čerstvý koriander
1
PL
posekaná vňať
postup
1.
Huby poutierame vlhkou papierovou utierkou, aby sme odstránili všetku nečistotu, a vložíme ich do misy.
2.
Olej zmiešame s citrónovou šťavou, cesnakom, cukrom a chilli. Touto zmesou zalejeme huby a dobre premiešame, aby sa ňou huby pokryli.
3.
Prikryjeme mikroténovou fóliou a necháme marinovať aspoň 30 minút. Tesne pred podávaním pridáme bylinky, dochutíme a dobre premiešame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.