Teľacia pečeň Stroganof
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
teľacia pečeň
150
g
olej
300
g
cibuľa
200
g
paradajkový pretlak
200
g
južná omáčka
300
g
kyslá smotana
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Očistenú pečeň nakrájame na rezance, opečieme na rozpálenom oleji, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme, dochutíme rajčinovým pretlakom. Nakoniec premiešame s južnou omáčkou a kyslou smotanou a povaríme.
2.
Pri podávaní posypeme jednotlivé porcie nasekanou petržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame ryžu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.