Baranie ragú
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
baranie mäso
1500
g
zemiaky
300
g
mrkva
100
g
petržlen
100
g
cibuľa
100
g
paradajkový pretlak
150
g
olej
30
g
múka
podľa chuti
soľ
2
ks
bobkový list
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Umyté baranie mäso vykostíme, rozdelíme na kúsky, osolíme, opečieme na panvici a zaprášime múkou.
2.
Potom mäso preložíme do kastróla, pridáme paradajkový pretlak, zalejeme 2-3 pohármi horúcej vody a dusíme na miernom ohni.
3.
Za 1-1,5 h dáme mäso ešte do inej nádoby a pridáme k nemu očistenú, umytú, nakrájanú a opraženú zeleninu, mrkvu, petržlen, cibuľu, zemiaky, 2-3 bobkový listy, čierne korenie, všetko zalejeme precedenou šťavou a znovu dusíme 30 min.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.