Pridať recept

Zeleninové ragú po moldavsky

ingrediencie

120 g
cibuľa
360 g
mrkva
130 g
petržlen
350 g
rajčina
100 g
paprika
20 g
cesnaku
170 g
suchá biela fazuľa
200 g
olej
20 g
cukor
40 g
paradajkový pretlak
podľa chuti
soľ

postup

1.
Všetku nakrájanú zeleninu aj cibuľu opražíme na oleji, zmiešame s vodou a pretlakom, posolíme a dusíme.
 
2.
Udusené premiešame s uvarenou fazuľou, cukrom, cesnakom a ešte povaríme.
3.
Podávame s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Bravčové ragú s kyslou kapustou
Chutný obed z jedného hrnca: Bravčové ragú s kyslou kapustou
Nedeľný obed nemusí byť komplikovaný, aby bol chutný.
Tip na lacné chutné jedlo: Ragú zo šošovice a cukety
Ragú je hutné jedlo zo strukoviny. Možno aj z niečoho iného, obyčajne sa do ragú pridáva aj mäso. Keďže...